Ruimte voor talent
ONTMOET HET TEAM
Ieder talent, op de juiste plek. Dat vinden wij belangrijk. We moedigen aan op het grasveld, maar dat doen we ook voor ons team achter de schermen. Want achter de schermen ben je net zo waardevol. Een sterk team met mensen op de juiste plek, die goede afspraken maken en verantwoordelijkheden kennen.
Dat maakt ons een gedegen vereniging, waar we met plezier de kwaliteit van de vereniging naar een hoger niveau kunnen tillen. Voor nog meer voetbalplezier en een gestroomlijnde organisatie. Maak kennis met de mensen achter de schermen.
WIE GAAT WAAROVER

Hans Berendsen
Voorzitter

Theo Verhoeven
 Penningmeester

Nicole Berendsen
Secretaris

Gert Jan Diebels
Bestuurslid Jeugdvoetbal

Hank Stekelenburg
Bestuurslid Seniorenvoetbal en accommodatie

Willem Bouwman 
Bestuurslid Sponsoren, Kleding en Kantine

Jos Janssen
Bestuurslid Voetbalzaken

Judith Kuypers en Nicole Berendsen 
Vertrouwenspersonen DIO'30

Wilfred Schoonderbeek
Adviseur Voetbal en Opleiding

Meidencommissie

Aubry Beijnes
Materialen en kleding

Juul Janssen 
 Jeugdsecretaris
 
Conny Klarenbeek
Contributie

Yvonne Berendsen
Ledenadministratie

Frans Schiltmans
Clubcard

Willy Derksen
Kantinebeheer
 
Monique de Vrught
Kleding

Huib Theunissen
Fysiotherapie jeugd
BEN JIJ DE VOETBALHELD DIE WIJ ZOEKEN?
  • Text Hover
Ben je een ouder, verzorger, voetballiefhebber en heb je interesse om je in te zetten voor de voetbalclub. Dat kan ook bij ons, bijvoorbeeld als coach, of trainer, of wellicht heb je horeca-ervaring en kun je deze inzetten in onze kantine. Meld je aan via ‘het onderstaande formulier’ en we nemen direct contact met je op. We hebben de meest uiteenlopende functies, dus vertel ons wat je leuk vindt en dan denken we mee. Ook vragen die betrekking hebben op tijdelijke functies zijn welkom.
VUL HET FORMULIER IN EN MELD JE NU AAN!
SPORTIEF
Soms win je en soms verlies je, maar hoe dan ook overwin je. Want als het tegenzit sta je op en schop je het verder dan je verwacht. Wij staan voor veerkracht, voor doelen halen, prestaties leveren, verbeteren, winnen, overwinnen en dat geldt voor iedereen, van elk niveau, van elke afkomst en leeftijd.We dagen je uit en dat doen we met respect voor elkaar en dat voel je in de club. We schudden elkaar de hand, sluiten met zijn allen af, want samen uit, samen thuis.We leren van elkaar, gaan nieuwe vriendschappen aan en delen één gemeenschappelijke passie; voetbal
SAAMHORIG
We zijn positief en optimistisch. Samen scoren, daar gaan we voor. Sporten is vooral jezelf zijn, met een glimlach op je gezicht. Gelijkwaardig, want iedereen telt mee en doet mee. Wij maken de club samen en dat betekent dat je samen zorgdraagt voor een nette, respectvolle en veilige voetbalclub.We spreken elkaar daarop aan en we luisteren naar nieuwe ideeën. Sportief, eerlijk en open. We waarderen elkaar en geven elkaar complimenten, zodat we kunnen groeien als individu en als team. Samen maken we een club waar je bij wilt horen.
STERK
Wij maken ons hard voor een solide en goed georganiseerde, gestroomlijnde club, met duidelijke regels en afspraken. Een club en een team waar we van op aan kunnen. We zijn trots op de veiligheid en stabiliteit van onze club.We spannen ons daarvoor blijvend in en dat zorgt dat we ook op zijn tijd kunnen ontspannen.We omarmen elk talent, want met de juiste kracht, op de juiste plek zijn we sterk.