Ruimte voor

talent

Ontmoet het team

Ieder talent, op de juiste plek. Dat vinden wij belangrijk. We moedigen aan op het grasveld, maar dat doen we ook voor ons team achter de schermen. Want achter de schermen ben je net zo waardevol.

Een sterk team met mensen op de juiste plek, die goede afspraken maken en verantwoordelijkheden kennen. Dat maakt ons een gedegen vereniging, waar we met plezier de kwaliteit van de vereniging naar een hoger niveau kunnen tillen. Voor nog meer voetbalplezier en een gestroomlijnde organisatie. Maak kennis met de mensen achter de schermen.

Wie gaat waar over

Hans Berendsen

Voorzitter

Joep van de Klok

Penningmeester

Gert Jan Diebels

Bestuurslid Algemene zaken

Hans Jurgen van de Kamp

Bestuurslid voetbalzaken

Geo van Tintelen

Bestuurslid jeugdvoetbal 

Dennis Gubbels

Secretaris & Kantinezaken

Hans Jurgen vd Kamp

Wedstrijdsecretariaat Senioren en Consul

Technische Commissie 

Edwin van Teeffelen

Hoofdjeugdopleiding

 Coen Barten

Coördinator bovenbouw 

Wesley Janssen

Coördinator middenbouw

Bas Hol

Coördinator onderbouw

Twan Loeffen/Mark Romviel/Geert van Sommeren

G-voetbal

Ester Kemperman

Wedstrijdsecretariaat Jeugd

Conny Klarenbeek

Contributie / administratie

Conny Klarenbeek

Ledenadministratie

Vacant

Beheerder Sportlink

Jack van Hoof

Kleding jeugd

Huib Theunissen

Fysiotherapie jeugd

Vacant 

Vertrouwenspersoon

Frans Schiltmans

Clubcard

Angela van Schadewijk / Iris van Hensbergen

Kantinebeheer

John Theewis

Commerciële zaken

Simone Kemming

Media

Ben jij de voetbalheld die wij zoeken?

Ben je een ouder, verzorger, voetballiefhebber en heb je interesse om je in te zetten voor de voetbalclub. Dat kan ook bij ons, bijvoorbeeld als coach, of trainer, of wellicht heb je horeca-ervaring en kun je deze inzetten in onze kantine. Meld je aan via ‘het onderstaande formulier’ en we nemen direct contact met je op. We hebben de meest uiteenlopende functies, dus vertel ons wat je leuk vindt en dan denken we mee. Ook vragen die betrekking hebben op tijdelijke functies zijn welkom.

Meld je aan!

Sportief

Soms win je en soms verlies je, maar hoe dan ook overwin je. Want als het tegenzit sta je op en schop je het verder dan je verwacht. Wij staan voor veerkracht, voor doelen halen, prestaties leveren, verbeteren, winnen, overwinnen en dat geldt voor iedereen, van elk niveau, van elke afkomst en leeftijd. We dagen je uit en dat doen we met respect voor elkaar en dat voel je in de club. We schudden elkaar de hand, sluiten met zijn allen af, want samen uit, samen thuis. We leren van elkaar, gaan nieuwe vriendschappen aan en delen één gemeenschappelijke passie; voetbal

Saamhorig

We zijn positief en optimistisch. Samen scoren, daar gaan we voor. Sporten is vooral jezelf zijn, met een glimlach op je gezicht. Gelijkwaardig, want iedereen telt mee en doet mee. Wij maken de club samen en dat betekent dat je samen zorgdraagt voor een nette, respectvolle en veilige voetbalclub. We spreken elkaar daarop aan en we luisteren naar nieuwe ideeën. Sportief, eerlijk en open. We waarderen elkaar en geven elkaar complimenten, zodat we kunnen groeien als individu en als team. Samen maken we een club waar je bij wilt horen.

Sterk

Wij maken ons hard voor een solide en goed georganiseerde, gestroomlijnde club, met duidelijke regels en afspraken. Een club en een team waar we van op aan kunnen. We zijn trots op de veiligheid en stabiliteit van onze club. We spannen ons daarvoor blijvend in en dat zorgt dat we ook op zijn tijd kunnen ontspannen. We omarmen elk talent, want met de juiste kracht, op de juiste plek zijn we sterk.