Bas Hendriks nieuwe hoofdtrainer DIO’30
Publicatie datum: 28/12/2022

Met ingang van het nieuwe seizoen 2023-2024 wordt Bas Hendriks de nieuwe hoofdtrainer van DIO’30.

Met Bas halen we geen onbekende in huis. Hendriks: “Dit is een mooie stap, jarenlang in het 1e elftal mogen spelen van DIO’30 en dan als Drutenaar volgend seizoen als hoofdtrainer aan de slag! Maar de Bas van vroeger ben ik niet meer, ik wil graag stappen maken samen met DIO’30. Ik vind het fantastisch om te zien dat DIO’30 ervoor gekozen heeft om met eigen jongens in de selectie te spelen, dat betekent gewoon dat je een hechte groep vrienden hebt. Ik draag graag mijn steentje bij aan de verdere ontwikkeling van deze groep”.

Trainer met affiniteit DIO’30

Na overleg met de spelersraad en de technische commissie is duidelijk naar voren gekomen vanuit de groep dat ze graag iemand zien die affiniteit heeft met DIO’30 en die zelf op een behoorlijk niveau gevoetbald heeft. “Kijkend naar de loopbaan als trainer past Bas daarom perfect in dit profiel”, aldus de technische commissie van DIO’30.

Invulling voor nieuwe seizoen

De komende maanden zal de technische commissie aandacht besteden aan de verdere invulling van de technisch staf en de spelers en ook het 2e elftal om dit zo spoedig mogelijk allemaal rond te hebben. Wij zijn blij dat we in zo’n korte periode een nieuwe hoofdtrainer aan hebben kunnen stellen en wensen Bas alvast heel veel plezier en succes, maar vooral: welkom terug!

Namens Bestuur en Technische Commissie DIO’30

Bas Hendriks en Hans Berendsen