DIO’30 Senioren sluiten seizoen af met MINI-EK
Publicatie datum: 15/06/2021

Corona heeft ons het afgelopen seizoen in de houtgreep gehouden. Zeker de senioren teams, de “lagere elftallen” van DIO’30, werden hard getroffen. Na 4 wedstrijden in sept/okt 2020 was het afgelopen met voetbal en trainen. Afgelopen weken is weer voorzichtig wat meer mogelijk geworden voor onze voetballende senioren. Voor het bestuur was dit aanleiding om in ieder geval deze groep mannen en vrouwen een mooi eind van het seizoen aan te bieden. Het bestuur gaf gelijk aan al de kosten voor deze dag voor haar rekening te nemen. Het bestuur is blij en trots op onze lagere teams. Gekscherend ook wel eens het “hart van de vereniging’ genoemd.

Rick Peters, lid van TC DIO’30 en zeer enthousiast als het gaat om onze lagere elftallen, wilde graag de kar trekken. Hij heeft, natuurlijk met ondersteuning van andere vrijwilligers van DIO’30, afgelopen zondag 13 juni, een prachtige dag in elkaar geknutseld.

Om 10.00 uur werd gestart met een heerlijk gezamenlijk ontbijt. Om 11.30 uur startte een mix toernooi, waarbij alle EK teams vertegenwoordigd werden. Er werd met veel plezier sportief gevoetbald. Rond 16.00 uur was er nog een kleine buikschuif wedstrijd. Iedereen liet zich ook hier van haar of zijn beste kant zien. De dag werd afgesloten met een BBQ.

Daarna spoedde iedereen, terugkijkend op een fantastische dag, zich huiswaarts om daar de wedstrijd Nederland – Oekraïne te volgen. Wij zagen Nederland daarbij een prachtige overwinning uit de strijd slepen. Dat beloofd nog wat voor de rest van het EK 😊

Hieronder vinden jullie een leuke impressie van deze top-dag. (met dank aan Geo van Tintelen)