DIO’30 vervelkomt Emre Talas
Publicatie datum: 25/02/2019

DIO’30 vervelkomt Emre Talas

Dat DIO’30 een nieuwe weg is ingeslagen is niet onopgemerkt gebleven. Velen willen  volgend jaar op Sportpark De Gelenberg spelen en uitkomen voor DIO’30, de club van Maas en Waal.

 

Die nieuwe weg geeft ook direct de externe beperking aangezien we nu eerst intern kijken of we ons “urste” met een eigen jeugdspelers kunnen invullen. Zo niet dan gaan we extern kijken naar spelers met een DIO’30 verleden of kijken we buiten de grenzen. DIO’30 gaat dus niet zo maar weer spelers van buitenaf halen.

 

Met deze nieuwe ingeslagen weg werken we ook gelijk aan een eigen DIO’30 DNA. Een eigen speelwijze in combinatie met sportieve ambities, sfeer, op een hoog niveau trainen en dus een uitdaging om deel van uit te maken.

 

Emre Talas heeft afgelopen week zijn jawoord gegeven om volgend seizoen deel uit te maken van selectie DIO’30 ZO1:

 

Wie is Emre Talas in het kort:

 

Emre is een 21 jarige verdediger en een versterking in de breedte. Hij kan op meerdere posities uit de voeten. Hij toont daarbij ook veel aanvallende aspiraties.

Emre heeft een verleden in de jeugd bij JVC Cuijk en NEC Nijmegen. De verdediger speelt dit seizoen voor BVC ’12 uit Beek-Ubbergen.

 

Wij wensen Emre alvast welkom bij DIO’30 en succes in de laatste wedstrijden voor zijn huidige club BVC’12.

 

Bestuur DIO’30