DIO’30 vrijwilliger Willy Beck Koninklijk onderscheiden
Publicatie datum: 03/05/2021

Willy Beck krijgt Koninklijke Onderscheiding. 

Op maandag 26 april 2021 heeft Willy Beck uit handen van burgermeester Van Rhee een Lintje ontvangen en daarmee benoemd tot de Orde van Oranje-Nassau. Samen met zijn buurman Joop Jacobs werd hij hiermee beloond voor de vele jaren van vrijwilligerswerkzaamheden bij hun buurtvereniging, het jeugdvakantiewerk en de avondvierdaagse. Daarnaast is Willy ook nog eens actief als vrijwilliger bij het streekmuseum in Beneden Leeuwen.  

Maar vooral bij DIO’30 is Willy een oude bekende en al ruim 40 jaar vrijwilliger. Vele jaren was hij als jeugdtrainer, tijdens trainingsavonden en wedstrijddagen, op de velden actief. Tijdens vele van de fameuze DIO’30 Pinkstertoernooien heeft hij vele jaren deel uitgemaakt van de organisatie. Momenteel is hij wekelijks op vrijdag bij DIO’30 terug te vinden. Als lid van de “dagploeg” bekommert hij zich over het onderhoud van het terrein en de kleedkamers.  

Ook probeert hij zoveel mogelijk de thuiswedstrijden van DIO’30 1 te bekijken, maar vooral zoveel mogelijk wedstrijden van zijn kleinkinderen die bij DIO’30 voetballen. 

Bestuur en Leden feliciteert Willy met zijn Koninklijke onderscheiding. We hopen hem nog lang als vrijwilliger aanwezig te hebben in onze “DIO-familie”