Indelingen jeugd DIO’30 seizoen ’24/’25
Publicatie datum: 13/06/2024

De TC Jeugd van DIO’30 heeft wederom enorm haar best gedaan om de best mogelijke indelingen voor de jeugd voor seizoen ’24/’25 samen te stellen. Onze insteek is dat we elk kind op zijn of haar niveau willen laten voetballen met zoveel mogelijk plezier.

Investeren in opleidingen

Om alle kinderen het komend seizoen nog beter te kunnen laten voetballen, heeft DIO’30 dit jaar ook weer geïnvesteerd in het opleiden en begeleiden van trainers. De TC Jeugd wordt voor komend seizoen uitgebreid en ook interne scouting heeft een aantal nieuwe toppers mogen verwelkomen. Hierdoor verwachten wij een kwalitatieve groei van onze jeugdopleiding in de komende jaren en zien wij nu al de kwaliteit in alle teams stijgen. 

Stijgende lijn

De verwachte groei is al meteen meetbaar omdat we, voor het eerst in de geschiedenis van DIO’30, komend seizoen twee teams in divisie 4 hebben voetballen en bijna alle andere teams op een hoger niveau gaan spelen dan in het vorig seizoen!

Dit maakt ons trots! Achter de schermen zijn we alweer bezig om het aanbod voor de kinderen te verbeteren en te verbreden. Hierbij kun je denken aan de nieuwe sport BSO bij DIO’30, de DIO’30 voetbalschool, vakantie-loopschema’s, loopblessurepreventie, techniektrainingen enzovoort.  

Trainers opleiden

Komend seizoen gaan we weer extra trainers opleiden. We hebben een heel aantal trainers ingeschreven voor JVTC (basistrainer), TC2 (jeugdtrainer) en TC3 (gevorderde trainers). Met deze diploma’s op zak zijn deze trainers straks nóg beter in staat om de kinderen te begeleiden.

Toelichting bij de indelingen

Zoals eerder aangegeven is er naar aanleiding van de indelingen mogelijkheid om toelichting te krijgen van de TC Jeugd. Wil je graag even in gesprek, stuur dan een mail naar [email protected] en vermeld de naam van het kind, de leeftijd en het huidige team. De TC Jeugd nodigt je daarna uit voor een gesprek.

Kick-offs

Wij zien alle ouders graag verschijnen bij de kick-off meetings op 24, 26 en 27 juni. Hier informeren we iedereen over de nieuwe ontwikkelingen binnen DIO’30 en in het landelijke jeugdvoetbal, om zo weer een goede start te maken in het nieuwe seizoen.

De TC Jeugd en het bestuur van DIO’30 wensen iedereen een gezonde en sportieve zomer toe, waarbij er tijd is voor ontspanning en waarbij de kids zich weer kunnen opladen voor het volgende seizoen. 

Met sportieve groet, 

TC Jeugd