Iris van Hensbergen en Angela van Schadewijk nemen deel beheer kantine over
Publicatie datum: 28/06/2022

DIO´30 is verheugd te kunnen melden dat Iris van Hensbergen en Angela van Schadewijk een deel van het beheer van de kantine van Willy Derksen gaan overnemen vanaf 1 juli. Willy deed het beheer al enige jaren helemaal alleen. Een zware taak die, met de uitbreiding van de kantine, niet meer alleen gedragen kan worden.  

Vanaf 1 juli zullen de taken worden verdeeld tussen Willy en de beide dames. Ook zullen de openingstijden iets worden aangepast.  

Taakverdeling

Willy gaat zich voornamelijk richten op de keuken, de dagelijkse schoonmaak en de voorraad. Iris en Angela gaan zich inzetten voor de planning en hygiëne en richten zich vooral op het bargedeelte.  Daarnaast zal de wekelijkse, grote schoonmaak vanaf de opening van de nieuwe kantine worden verricht door Derksen Schoonmaak.

Gewijzigde openingstijden kantine

Vanaf 1 september zal de kantine op maandag en woensdag niet meer open zijn. Als er een wedstrijd is, wordt daarop een uitzondering gemaakt. Op dinsdag, donderdag en vrijdagavond en in het weekend blijft de kantine open.  

Extra vrijwilligers gezocht

Naast de bestaande medewerkers, is DIO´30 nog dringend op zoek naar extra vrijwilligers voor achter de bar of in de keuken. Iris en Angela zullen hiermee aan de slag gaan. Op verzoek is een mooie vergoeding mogelijk. Informeer naar de mogelijkheden en stuur een mail naar [email protected].  

DIO’30 heeft er alle vertrouwen in, dat met de upgrade van de kantine een frisse doorstart kan worden gemaakt. Aan de beheerders zal het niet liggen!