Jelle Hoes terug op het oude nest, Dadier Casal tekent bij!
Publicatie datum: 05/03/2019

Jelle Hoes terug op het oude nest, Dadier Casal tekent bij!

 

Deze week heeft oud DIO’30 speler Jelle Hoes zijn jawoord gegeven om volgend seizoen wederom deel uit te maken van selectie DIO’30 ZO1.

 

Jelle was tot afgelopen seizoen  speler van onze club en heeft ivm met  zijn schoolopleiding dit seizoen een sabbatical genomen. Echter de nieuwe weg die zijn club is ingeslagen heeft ook weer de kriebels bij Jelle gegeven, om weer terug teren naar DIO’30. Jelle kan zowel in de verdediging als op het middenveld uit de voeten.

 

Het bestuur is blij met deze positieve ontwikkeling, dat oud spelers de weg terug vinden naar Sportpark De Gelenberg. Wij heten Jelle wederom welkom bij DIO’30.

 

DIO’30 speler Dadier Casal heeft deze week besloten ook volgend seizoen deel uit te maken van DIO’30.

 

Met de toezegging van Dadier komen we in de eindfase van de afronding van de selectie en krijgt het meer en meer vorm wie er te zien is in het seizoen 2019-2020 op Sportpark De Gelenberg.

 

Tot vandaag bestaat de selectie DIO’30 ZO1 voor komend seizoen uit:

Dadier Casal ,Dennis Amati, Frenky Ariens, Joram Pijl, Willem Vos, Paul Frenken, Nils Goertz, Luc Verhoeven, Nick Schierboom, Bryan Croonen, Thijs Leenders, Jesper Kaaks en Owen Mademilia.

Nieuwe spelers: Emre Talas, Sam Ariens, Jelle Hoes

 

Dani Bloemberg heeft alsnog voor een andere club gekozen. Hij gaat zijn sportieve loopbaan voort zetten bij 1e klasser SC Woezik. Een hoger niveau!

Wij wensen Dani veel succes volgend seizoen.

 

Bestuur DIO’30