Jeugdindeling seizoen 2020-2021
Publicatie datum: 25/06/2020

Druten, 25 juni 2020

Beste jeugdspelers en ouders/betrokkenen,

Het grote moment waar iedereen elk seizoen weer op wacht zijn de indelingen voor het nieuwe seizoen. Hierbij treffen jullie ze weer aan.

Belangrijkste opmerkingen bij indelingen

De indelingen zijn met de grootste zorg voor het individu samengesteld. Waar wij hebben ingeschat dat een indeling individueel tot een verrassing zou kunnen leiden, is voorafgaand aan de publicatie al contact opgenomen en de indeling uitgelegd.

Doordat onze hoofd jeugdopleiding een andere uitdaging heeft gevonden, hebben wij de indelingen volbracht zonder hoofd jeugdopleidingen. Het heeft best veel van ons gevraagd, maar het is gelukt!

Doordat we dit seizoen best veel aanmeldingen hebben gehad in een laat stadium, hebben we tot het laatste moment moeten puzzelen.

Hoe is de indeling tot stand gekomen?

 • Begin mei: conceptindelingen gemaakt door de coördinatoren
 • Half mei: gesprekken met trainers van de teams waarin opmerkingen zijn opgehaald
 • Eind mei: opmerkingen conceptindeling doorgenomen en verwerkt i.s.m. de coördinatoren.
 • Begin juni: verwerken opmerkingen trainers en verwerken laatste aan- en afmeldingen
 • Half juni: opstellen definitieve indelingen
 • Dinsdag 23 juni: laatste inloop voor trainers en uitleg volgend seizoen
 • Daarna publicatie op site

  Meidenteams

 

In overleg met de meidencommissie hebben we besloten de werkzaamheden samen te voegen en daarmee ook 1 indeling naar buiten te brengen. Voor het eerst hebben we bij DIO’30 een samenwerkingsverband met een andere club om samen een team op de been te brengen. Samen met SCP formeren we dit jaar DIO’30/SCP MO17-2!

Aftrapbijeenkomsten alle teams

Nieuw voor aankomend seizoen zijn aftrapbijeenkomsten voor al onze jeugdteams. Deze worden georganiseerd voorafgaand aan het nieuwe seizoen op 4 juli 2020. De uitnodigingen hiervoor zijn naar alle ouders al verstuurd. Heb je de uitnodiging niet ontvangen, neem dan even contact op. De kans is groot dat er geen juist mailadres in onze database staat.

Vragen en/of opmerkingen

Op elke indeling zijn vanuit de eigen individuele situatie opmerkingen te maken. Die zullen er ook altijd blijven. Het is een enorme klus die we uiterst zorgvuldig hebben opgepakt. Daarbij hebben we alle mogelijke bronnen geraadpleegd als dat van toepassing was. We zijn hierbij helaas niet geholpen door de Coronacrisis, die ervoor heeft gezorgd dat een heel aantal trainingen en wedstrijden niet zijn doorgegaan.

Toch kan er nog een vraag of opmerking leven. Vragen stellen mag altijd, maar wel graag per mail. Het gemiddeld aantal mails met vragen ligt op meer dan 50 deze weken, voor ons als vrijwilligers niet te beantwoorden op korte termijn. Het kan dus zijn dat je vraag twee weken later pas wordt beantwoord.

Voorwaarden voor het beantwoord krijgen van een mail:

 • Geef duidelijk aan over welke speler het gaat en in welk team hij nu is ingedeeld
 • Mails die negatief geschreven zijn of geen oplossing aanreiken worden niet in behandeling genomen. Wij staan altijd open voor tips en suggesties en willen onze keuzes uiteraard toelichten.

  Overigens is het aantal verzoeken dat kan worden toegekend echt minimaal, gewoonweg omdat het bijna nooit mogelijk is binnen de totale inschrijvingen. 

 

Vragen kun je mailen naar [email protected]. Wij proberen de mail binnen twee weken te beantwoorden.

Namens de jeugdcommissie,

Geo van Tintelen, Joris ’t Jong en Gert Jan Diebels

Mede namens de coördinatoren: Marcel de Vaan, Bas Hol, John Teeuwis, Coen Barten en Jesper Kaaks

Klik op onderstaande link’s:
Indeling JO7-JO10 2020-2021

Indeling JO11-JO14 2020-2021

Indeling JO15-JO19 2020-2021

Indeling MO13-MO19 2020-2021