Jos Arts plotseling overleden
Publicatie datum: 04/06/2020
Jos Arts plotseling overleden

Afgelopen week bereikte ons het droeve nieuws dat wederom een lid van de familie Arts, een echte DIO’30-familie, plotseling uit de familie is weggerukt. Jos Arts, al zijn leven lang lid van DIO’30 en oud-jeugdleider, jeugdtrainer en vaste en betrokken supporter van ons 1e, is op zijn 52e overleden. Dit nieuws slaat, ook bij ons als hechte vereniging, in als een bom.

Overleed in februari al Wim Arts en in april Bep Arts, nu dus ook Jos. Het is mede daarom nog moeilijker te vatten wat een onvoorstelbaar leed de familie treft. Jos is een van de twee zoons van Cees en Door Arts. Cees Arts was bij DIO’30 erelid en is 5 jaar geleden overleden. Door Arts was jarenlang omroepster bij het eerste elftal.

Jos ging als het maar even kon graag kijken bij ons 1e en was uiteraard ook bij onze kampioenswedstrijd vorig jaar. Bij velen wellicht niet bekend, maar Jos zorgde tijdens dit soort speciale wedstrijden altijd voor vuurwerk. Menig duizendklapper heeft het sportpark doen trillen en de rood-witte mannen op scherp gezet!

We moeten weer afscheid nemen van een betrokken DIO’30-man uit een echte DIO’30-familie. Onze gedachten en steun gaan naar de familie Arts, maar specifiek zijn vrouw Sandra, zijn zoon Jop, zijn moeder Door en broer Jan. Jos is 52 jaar geworden.

Noot van de familie: Aanstaande zaterdag 6 juni om 12.45 uur rijden we met Jos door de Koningstraat langs sportpark De Gelenberg naar Beuningen. Met inachtneming van de regelgeving vanuit het RIVM, is iedereen hierbij welkom om, staand langs de Koningstraat, Jos een laatste groet te brengen en afscheid te nemen.