Supportersclub

Supportersclub Dio’30, de officiële en onafhankelijke supportersclub van Dio’30

We zijn een mooie club met ruim 200 leden die DIO’30 een warm hart toedragen. Met hun steun kunnen wij diverse zaken voor onze club organiseren. En dat is meer dan u denkt! Wat dacht u bijvoorbeeld van de volgende zaken:
Ondersteunen van ons G-team met kleding, aankleding sportpark met o.a. Skysportsfiguren, kampioensspandoeken, hekwerk rond veld 4, ondersteunen van diverse activiteiten voor de jongste jeugd, organiseren van een bingo, een attentie voor de vrijwilligers van onze dagploeg, die zorg dragen voor de accommodatie, het organiseren van ons Urste spel met diverse mooie prijzen ,de spaarkas in de kantine, we doen mee aan de Duitse Lotto. Natuurlijk werken we mee aan het “groen”maken van ons sportpark zoals led verlichting, een nieuw dak op onze hoofdtribune.

Verder verzorgen wij elke thuiswedstrijd van ons “urste” op zondag een spelertje van de jongste afdeling van DIO’30, als een pupil van de week de mooiste middag van zijn leven. Deze pupil is dan de mascotte van ons “urste”. De pupil doet de warming up mee met ons “urste” elftal, maakt het eerste doelpunt en na krijgt de wedstrijd een oorkonde en de wedstrijdbal voorzien van alle handtekeningen van de spelers van het “urste” erop . Een belevenis waar de pupil nog jaren met plezier aan terugdenkt.
En natuurlijk nog veel meer ,altijd doordacht en transparant .
Maar uiteindelijk zijn we gewoon GEK van onze prachtclub Dio’30. Deze club verdiend een mooie trouwe achterban

Al deze activiteiten kunnen natuurlijk alleen met de steun van u!!
De inkomsten van de Supportersclub komen voornamelijk voort uit de contributie van de leden, de lotto en de spaarkas. Met dit geld proberen wij de club te ondersteunen daar waar nodig is op alle vlakken .
Om dit ook in de toekomst te kunnen realiseren hebben we jullie steun nu hard nodig.

Wordt vandaag nog lid van onze Supportersclub DIO’30!
Stuur een mail naar [email protected]

Namens het bestuur van Supportersclub Dio’30
Voorzitter: Cor Koppers
Penningmeester: Frans Schiltmans
Secretaris: Frank den Biesen
Algemeen bestuurslid: Rini van Son
Algemeen bestuurslid: Tonnie Titze

Wordt lid van onze Supportersclub DIO’30! 

De kosten van het lidmaatschap van de supportersclub bedragen slechts € 2,30 per maand. Dit komt neer op € 27,60 per jaar. Daarmee draagt u bij aan alle initiatieven en materiële zaken om DIO’30 te ondersteunen. 
We zijn voor al uw vragen kunt u ons mailen:  [email protected]