Materiaalman Frans Schiltmans onmisbaar bij DIO’30
Publicatie datum: 20/05/2020
Materiaalman Frans Schiltmans onmisbaar bij DIO’30

De gelukkigste man van DIO’30 is hoe dan ook Frans Schiltmans (73) De materiaalman vindt het geweldig om voor zijn club de materialen te mogen beheren van de selectie. „Ik zeg altijd: mijn vrouw en dochter komen eerst, daarna DIO’30.”

Frans is een echte Drutense, verkikkerd op de club uit zijn dorp. Frans mist geen wedstrijd of training, want o wee als 1 van de materialen niet terug is. Frans wordt nooit moe, blijft gaan om anderen te helpen. Bij DIO’30 vragen we ons soms af of er een batterij in zijn rug zit. Maar waar zouden we als vereniging zijn zonder deze vrijwilligers zonder iemand te kort te willen doen.

Week in week uit regelt Frans de wedstrijd kleding, uitgaanskleding en trainingskleding allemaal netjes in de bakjes op naam en nummer. En ja de luxe is er bij DIO’30 dat de trainingskleding wordt gewassen voor de spelers en begeleiding waardoor spelers en begeleiding alleen maar met voetbal bezig hoeven te zijn.

Frans we zijn uiteraard ongelooflijk blij dat je dit allemaal doet en trots dat jij komend seizoen ook weer deel uit maakt van onze selectie.

Namens Technische Commissie DIO’30

(Foto gemaakt door Van den Hurk Foto)