MO13 in het nieuw!
Publicatie datum: 16/09/2023

Na een aantal maanden was het dan eindelijk zover, de MO13 is in het nieuw gestoken dankzij twee gulle sponsoren, Petra en Iwan van den Bosch. Het trainingstenue is door Het Kraaijenbosch gesponsord en de mooie trui door Van den Bosch Klimaat. Voor deze gelegenheid hebben ze op 13 september mooie foto’s gemaakt en Petra en Iwan als blijk van waardering vanuit ouders, staf en de meiden een heuse karaokeset cadeau gedaan voor de bewoners van Het Kraaijenbosch.

Nieuwe leden
De MO13 timmert goed aan de weg, op het veld, maar ook als team. Ze hebben weer drie nieuwe leden erbij, dus een warm welkom aan Baloe, Lieke en Mare en veel speelplezier gewenst!

Dag plezier maken bij Het Kraaijenbos
De MO13 gaat binnenkort Petra een een dag ondersteunen op Het Kraaijenbosch, zij bieden dag- en logeeropvang voor kinderen en jongeren met een beperking. De meiden van de MO13 gaan met de bewoners spelletjes spelen, knutselen en plezier maken. Hoe mooi is dit! Want de MO13 realiseert zich dat teamsport voor kinderen met een beperking vaak niet weggelegd is. Daarom is het belangrijk om samen plezier en lol te maken.

Namens de staf van de MO13 en alle meiden en ouders: Petra en Iwan, bedankt!