Nieuwe invulling voor staf Jeugdopleiding DIO’30 seizoen ‘23/’24
Publicatie datum: 26/04/2023

De technische commissie Jeugd van DIO’30 is druk bezig met de invulling van de staf voor de Jeugdopleiding voor het seizoen 2023/2024.

Dit seizoen hebben de jeugdvoetballers onder leiding van hoofden Jeugdopleiding Coen Barten en Jesper Kaaks kunnen trainen. Helaas zit dat er voor het seizoen 2023/2024 niet meer in.

HJO’s leggen functie neer

Jesper Kaaks (huidig hoofd Jeugdopleiding Bovenbouw) kiest voor een andere richting dan zijn huidige taken in de jeugd bij DIO’30 en legt daarom zijn functie neer. Hij blijft wel verbonden aan onze club als speler.

Coen Barten (huidig hoofd Jeugdopleiding Onderbouw) gaat het komende jaar de coördinatie van de JO13 t/m JO19 oppakken, een team trainen en tevens de cursus voetbalkadercoach (VKC) volgen. Om al deze werkzaamheden de volle aandacht te geven en zich nóg beter te ontwikkelen als coach, is meer tijd nodig. Daarom legt Coen de functie van HJO Onderbouw neer. Ook Coen blijven we gelukkig als voetballer, trainer en coördinator zien op de velden bij DIO’30!

Invulling taken

Het is voor DIO’30 even slikken dat deze twee bevlogen talenten een ander pad gaan bewandelen, maar de technische commissie Jeugd is achter de schermen druk bezig met de invulling voor deze belangrijke taken voor het nieuwe seizoen.

Vragen over dit onderwerp kun je stellen aan [email protected]

Technische commissie Jeugd DIO’30