Nieuwe selectie DIO’30 krijgt vorm
Publicatie datum: 24/05/2020
Nieuwe selectie DIO’30 krijgt vorm

Met de verschenen berichten in de media van afgelopen weken kunnen we concluderen dat wij van de technische commissie blij zijn te melden dat de selectie van DIO’30 vorm krijgt.

Met een nagenoeg complete nieuwe staf voor DIO’30 zondag 1 en 2 zijn we gaan kijken naar de huidige selectie en waar wij als vereniging naar toe willen. We hebben dan vooral ook gekeken naar spelers en begeleiding die als iets hadden met DIO’30 en/of in het verleden hier actief zijn geweest.

Ook gaan vanuit de huidige selectie enkele spelers stoppen of elders voetballen, Giovanni Leidelmeyer maakt de overstap naar Leones, Dennis Amati (K) stopt met keepen, Nils Goertz gaat wat dichter bij huis spelen bij Vianen Vooruit, Dadier Casal heeft ervoor gekozen om naar Alverna te gaan, Jelle Hoes gaat bij het recreatie team van Quick Za2 spelen waar veel oud bekende van DIO’30 spelen, Mouctar Jalloh en Emir Tiganj verlaten onze vereniging maar het is ons onbekend waarnaartoe. Uiteraard willen wij deze spelers bedanken en veel succes verder wensen.

De selectie van DIO’30 voor zondag 1 en 2 bestaat komend seizoen uit de volgende spelers,
Willem Vos
Dani Bloemberg
Bryan Croonen
Sam Ariens
Nick Schierboom
Thijs Leenders
Glenn Dibbits
Owen Mademilia
Luc Verhoeven
Joram Pijl
Paul Frenken
Rens Franssen
Gijs Lamers (K)
Tijmen van Doorn
Tijn de Bie
Luc Gijsen (K)
Coen Barten
Gijs Meeuwsen
Fahim Awad
Jens Janssen
Jesper Kaaks
Julian de Bie
Lars van Mil
Arthur vd Eeckhout
Ted Verberne (K)
Dave Hermans
Luc te Braake
Luc van Hoeve
Jesse Akkers
Mike Beck
Tuna Ozdemir

Vanuit ons technische hart hebben wij ervoor gekozen om de JO19-1 dicht tegen onze selectie aan te zetten. Vanaf komend seizoen kan het zijn dat spelers van JO19-1 geregeld hun opwachting gaan maken wanneer nodig bij de selectie.

Zondag 1, Zondag 2 en JO19-1 zullen dan ook op dezelfde tijden gaan trainen op dinsdag en donderdagavond.

Kijkend naar de jeugdafdeling zijn we samen met de jeugdcommissie, Hoofd Jeugdopleiding Mark Vaessen erg blij met de aanstelling van oud 1e elftalspeler Serge Heuveling, die als trainer op JO19-1 komt te staan de komende jaren. Hiermee hebben we een trainer kunnen aanstellen die zelf op niveau heeft gespeeld en getraind en weet wat ervoor nodig is om de stap naar de senioren te maken.

Al met al positieve ontwikkelingen binnen DIO’30, de jeugd die blijft groeien, de faciliteiten die gecreëerd worden en de vele vrijwilligers die actief zijn bij onze mooie vereniging die dit allemaal mogelijk maken.

Voor de “transferdeadline” van 15 Juni is het mogelijk dat er enkele spelers aan de selectie toegevoegd zullen worden, uiteraard informeren wij jullie hierover als er meer bekend is.

Namens Technische Commissie DIO’30