Nieuwe voorzitter commerciële commissie
Publicatie datum: 14/04/2021

Nieuwe voorzitter commerciële commissie

DIO’30 is een grote vereniging en constant in beweging. Onze club kent alle facetten die bij een gezonde voetbalvereniging horen. Zo ook Commercie. Dit is een belangrijk onderdeel van onze club en maakt vaak mooie dingen mogelijk door de financiële steun van onze sponsoren en aan DIO’30 gelieerde verenigingen zoals bijv. de Businessclub Druten.  

Omdat Willem Bouwman ons bestuur verliet en daarmee ook zijn rol als voorzitter van de commerciële commissie neerlegde, ontstond er een vacature. Het bestuur is daarom ook erg blij dat Lars van Mil de belangrijke taak van voorzitter Commerciële commissie gaat invullen. Lars stelt zichzelf aan jullie voor.  

Lars van harte welkom!! 

Namens Bestuur DIO’30 

Hans Berenden, voorzitter 

Beste DIO’30 Leden,  

Voor degene die mij nog niet kennen:  

Ik ben Lars van Mil, 23 jaar en woonachtig in Afferden. Al vanaf de jeugd ben ik op een sportieve manier actief binnen onze vereniging en heb ik diverse jeugdelftallen doorlopen om nu in het eerste elftal de clubkleuren te mogen verdedigen. Naast mijn passie voor voetbal ben ik in het dagelijks leven actief als accountmanager in de koffiebranche en draag ik de verantwoordelijkheid voor het binnenhalen van nieuwe klanten en uiteraard het onderhouden van bestaande relaties.


De combinatie van passie voor voetbal en het beheren van commerciële belangen heeft ervoor gezorgd dat ik mezelf graag nog op een andere manier wil inzetten voor DIO’30. 
 

Dit ga ik doen door invulling te geven aan de rol van: Voorzitter Commerciële Commissie. Sponsoring is een belangrijk thema binnen voetbalverenigingen. Dit levert namelijk een zichtbare verbinding op tussen een bedrijf en de vereniging.  

Benieuwd wat wij als DIO’30 voor uw bedrijf kunnen betekenen?
 

Dan kom ik graag in contact om u in verbinding te brengen met onze mooie vereniging! 

Lars van Mil