PANNA! Sterrenteam voetbaldag bij DIO’30!
Publicatie datum: 07/09/2023

PANNA! Magazine organiseert het grootste voetbalfeest van Nederland! Te gekke voetbalactiviteiten, voetballen als een ster, een kans op een plek in het PANNA! Sterrenteam en nog veel meer. Schrijf je in voor de PANNA! Sterrenteam voetbaldag bij DIO’30.

In de herfstvakantie op donderdag 19 oktober kunnen jongens en meisjes van 6 t/m 13 jaar meedoen aan de PANNA! Sterrenteam voetbaldag bij DIO’30. Tijdens deze voetbaldag is iedereen welkom en staat plezier centraal.

Bij deelname ontvang je een compleet voetbaltenue en een goodiebag bomvol toffe cadeaus, waaronder PANNA! Magazines en een voetbalagenda. Goed nieuws: dit jaar hebben we nieuwe tenues.

Talentenjacht
Aan het einde van de voetbaldag nodigt PANNA! een aantal jongens & meisjes van verschillende leeftijdscategorieën uit voor de finaledag. Tijdens deze finaledag strijden alle geselecteerde voetballers uit heel Nederland voor een plek in het PANNA! Sterrenteam. In het PANNA! Sterrenteam ervaar je hoe het is om een echte ster te zijn. De teams nemen deel aan verschillende activiteiten, waaronder een (inter)nationaal toptoernooi. PANNA! Magazine volgt de sterren op de voet. Zo wordt elke speler voorgesteld in het magazine en maken de PANNA!-journalisten een uitgebreid verslag van elke activiteit. Deelname aan een PANNA! Sterrenteam voetbaldag kost € 34,95. Bij het inschrijven van minimaal 8 deelnemers kost dit € 32,- per deelnemer. Mocht je worden uitgenodigd voor het vervolgtraject, dan zijn hier verder geen extra kosten aan verbonden.

Datum: donderdag 19 oktober

Locatie: DIO’30 – Sportpark De Gelenberg

Tijdstip: 14.30 – 17.30 uur

Voor meer informatie en inschrijven ga je naar www.panna-sterrenteam.nl