Piet Sengers overleden
Publicatie datum: 20/01/2023

Deze week bereikte ons het droevige nieuws dat Piet Sengers, al meer dan 62 jaar lid van onze vereniging, dinsdag 17 januari is overleden. Piet is 85 jaar geworden.

Piet was voor onze vereniging iemand, die zelf nooit heeft gevoetbald, maar wel altijd een trouwe supporter is geweest. Piet heeft voor de club diverse nevenfuncties bekleed, zoals zijn betrokkenheid in de jaren ’80 bij onze Supportersclub. Dat deed hij samen met onder anderen Teunis Albers.

Piet heeft zich ook voor de vereniging zelf ingezet. Zo heeft hij (weliswaar al ruim in het verleden) nog de gelden beheerd die van deur tot deur opgehaald werden als vergoeding voor de reclameborden.

Bij de verhalen aan de keukentafel ging het bij Piet thuis altijd veel over DIO´30. Bijzonder om te zien dat de liefde zo diep zat. Aan de zijlijn bij ons Urste kon je Piet elke thuiswedstrijd vinden. In Piets laatste maanden van zijn ziekbed, waarin hij niet of nauwelijks meer de deur uit kon, had hij nog als wens om nog een keer naar DIO’30 te gaan kijken. Via een van zijn verzorgsters kwam die wens bij DIO’30, maar door de winterstop is het er niet meer van gekomen.

Wij wensen als vereniging de nabestaanden van Piet heel veel sterkte. Voor Piet was het goed zo, hij is terug bij zijn zus Nel.

Piet Sengers