Sponsor uitgelicht: VideoGuard
Publicatie datum: 18/03/2019

SPONSOR UITGELICHT

 

VideoGuard B.V. kleding sponsor voor de spelers en begeleiding van DIO’30 1

 

Richard Nass is al vele jaren een zeer betrokken persoon binnen DIO’30 en heeft zich op allerlei manieren ingezet voor de vereniging.

 

Afgelopen jaren minder in de operatie maar des te meer als sponsor op verschillende vlakken. Mede kledingsponsor voor de jeugd begeleiding en onlangs officieel kleding sponsor voor alle spelers en begeleiding van ons Urste.

 

Namens de begeleiding en spelers van ons Urste heeft Johan Klaasen deze officieel mogen ontvangen van Richard Nass Managing Director en eigenaar van VideoGuard B.V.

 

VideoGuard is dé specialist op het gebied van professionele video-oplossingen, gebaseerd op het TCP/IP netwerkprotocol. Dit maakt het mogelijk om altijd en overal beelden te raadplegen; live en opgenomen. De systemen kunnen worden ingezet voor diverse vormen van beveiliging, bedrijfsbewaking, medische toepassingen, mobiel gebruik, meldkamercontrole, industriële procesautomatisering en meer. Door nauw samen te werken met partners en integrators levert VideoGuard complete oplossingen.

 

Namens bestuur, sponsorcommissie en ons Urste willen wij Richard enorm bedanken voor deze sponsor overeenkomst.