Stefan Muller en DIO’30 per direct uit elkaar
Publicatie datum: 19/12/2022

Beste leden, supporters en sponsoren

Stefan Muller heeft de technische commissie afgelopen week laten weten dat hij door drukke werkzaamheden en privé-omstandigheden helaas zijn taken als hoofdtrainer bij DIO’30 moet neerleggen.

In het verlengde van zijn werkzaamheden bij zijn werkgever gaat Stefan een cursus volgen die medio februari 2023 zal aanvangen en hierdoor vaker in Utrecht zijn tijdens trainingsdagen. De cursus zal ook plaatsvinden in de weekenden, waardoor Stefan dan ook zijn taak als trainer niet kan uitvoeren.

Stefan Muller heeft daarom besloten om afstand te doen als hoofdtrainer van DIO’30 en zijn focus op de cursus en werkzaamheden te leggen. Deze beslissing is na goede gesprekken door de technische commissie van DIO’30 aanvaard. Hiermee komt er eerder een einde aan de altijd goede samenwerking tussen DIO’30 en Stefan Muller.

De technische commissie is voor de komende maanden hierdoor genoodzaakt tijdelijk een vervanger aan te stellen. Stefan Muller zal alles overdragen aan de tijdelijk vervanger en wanneer nodig op de achtergrond beschikbaar zijn voor de benodigde informatie.

Rick Peters is bereid gevonden het resterende deel van het seizoen als hoofdtrainer af te maken.

Namens Bestuur en technische commissie DIO’30 wensen wij Stefan succes met zijn cursus en verdere carrière als trainer.

Technische Commissie DIO’30

Trainer Stefan Muller