Supportersclub
Mensen vragen ons wel eens: wat is en wat doet de supportersclub nu eigenlijk voor DIO’30? 
Ons bestuur bestaat uit:

Voorzitter : Cor Koppers
Penningmeester : Frans Schiltmans 
Secretaris : Frank den Biesen 
Algemeen bestuurslid : Rini van Son

We zijn een mooie club met ruim 200 leden die DIO’30 een warm hart toedragen. Met hun steun kunnen wij diverse zaken voor onze club organiseren.
En dat is meer dan u denkt! Wat dacht u bijvoorbeeld van de volgende zaken: 
Ondersteunen van ons G-team met kleding , aankleding sportpark met o.a. Skysportsfiguren, spandoeken op veld 5, hekwerk rond veld 4, bijdrage om de gehele afdeling van onze meiden tegelijkertijd naar het Nederlands Dames Elftal te brengen, aanschaf presentatiepakken voor ons eerste en tweede elftal, organiseren van een bingo, een attentie voor de vrijwilligers van onze dagploeg, die zorgdragen voor de accommodatie, pietenmiddag voor de jongste jeugd, medewerking aan de familiedag en Het Urste spel met dit jaar een unieke weekprijs de Supportersclub Survival kit. En we doen mee aan de Duitse Lotto . 
Verder bezorgen wij elke thuiswedstrijd van ons “urste” op zondag een spelertje van DIO’30, als een pupil van de week de mooiste middag van zijn leven. Deze pupil is dan de mascotte van ons “urste”. De pupil doet de warming up mee met ons “urste” elftal, maakt het eerste doelpunt en na krijgt de wedstrijd een oorkonde en de wedstrijdbal voorzien van alle handtekeningen van de spelers van het “urste” erop . Een belevenis waar de pupil nog jaren met plezier aan terugdenkt.

Al deze activiteiten kunnen natuurlijk alleen met de steun van u!!
De inkomsten van de Supportersclub komen voornamelijk voort uit de contributie van de leden, de lotto en de spaarkas. Met dit geld proberen wij de club te ondersteunen daar waar nodig is. 
Om dit ook in de toekomst te kunnen realiseren hebben we jullie steun hard nodig. 
Wordt lid van onze Supportersclub DIO’30! 

De kosten van het lidmaatschap van de supportersclub bedragen slechts € 2,30 per maand. Dit komt neer op € 27,60 per jaar. Daarmee draagt u bij aan alle initiatieven en materiële zaken om DIO’30 te ondersteunen. 
We zijn voor al uw vragen kunt u ons mailen:  supportersclub@dio30.nl
Supportersclub DIO’30