Terugblik 2022
Publicatie datum: 28/12/2022

Beste leden van DIO’30,

Het jaar 2022 loopt op zijn eind. We hebben de kerstdagen achter de rug en we maken ons op om oud & nieuw te vieren. Dat mag weer samen zonder beperkingen van Covid19. Dat zijn mooie vooruitzichten. Onze club heeft wederom een bijzonder jaar gekend. In februari werd de competitie weer gestart vanuit een lange periode Covid19. Iedereen weer aan het voetballen. Prachtig, want daar doen we het voor bij DIO’30. De resultaten waren divers, maar uiteindelijk gaat het toch om samen plezier te hebben!

Ik verwijs, misschien ten overvloede, nogmaals naar onze kernwaarden Sportief, Saamhorig, Sterk: Samen scoren & overwinnen. Sporten is gezond en bovenal leuk. Met plezier leren we teams om goed samen te werken, te bewegen, sociale vaardigheden te ontwikkelen en nieuwe technieken toe te passen.


Een andere belangrijke pijler van onze club is de accommodatie. De velden en kantine zagen er nog redelijk uit, maar onze blijvende groei aan leden noopte ons om de, in 2021 gestarte plannen ons sportpark te vernieuwen, in 2022 te uitvoeren. Samen met de Stichting Voetbalsport DIO’30, Drutense bedrijven, sponsoren en vrijwilligers hebben we een fantastisch klus geklaard in de zomerstop van 2022. In september konden we gaan voetballen en trainen op twee nieuwe kunstgrasvelden en daarna de “derde helft” vieren in een prachtig verbouwd nieuw clubhuis. DIO’30 is dus hiermee weer toekomstbestendig!!


In oktober hebben we ons 900ste lid mogen inschrijven. We blijven dus groeien en weten nog niet waar dit eindigt. Het is voor ons als bestuur dan ook steeds een grotere zorg dat er voldoende vrijwilligers beschikbaar zijn voor de club. In deze voorwaar financieel zware tijden, denk aan de energieprijzen etc., zijn vrijwilligers bij een vereniging zoals DIO’30 één van de belangrijkste pijlers om op voort te bestaan. Ik wil hierbij daarom alle vrijwilligers van onze club ontzettend bedanken voor hun inzet dit jaar. Fantastisch.


Echter we komen toch nog vaak handjes tekort en daarom doe ik een beroep op jullie om samen met ons, DIO’30 toekomstbestendig te houden. We zijn op dit moment dringend op zoek naar o.a. een secretaris en barpersoneel. Mocht je denken ‘dat lijkt mij wel iets’, vraag één van de bestuursleden of mail gewoon naar [email protected] .

Ik wil, namens het bestuur van DIO’30, jullie allemaal hele fijne feestdagen en een sportief en gezond 2023 wensen.
Geniet er samen van en wij zien elkaar in 2023 terug op de Gelenberg!!!


Namens Bestuur DIO’30

 Hans Berendsen, voorzitter

UITNODIGING: Jullie zijn van harte welkom op de nieuwjaarsreceptie van DIO’30 op zaterdag 7 januari 2023 vanaf 17.00 uur in ons clubhuis.