***TRANSFERNIEUWS***
Publicatie datum: 20/05/2020

***Transfernieuws***

 

Luc te Braake en Luc van Hoeve komen over van Leones

 

Luc en Luc speelde afgelopen seizoen bij Leones en zullen komend seizoen uit komen voor de selectie van DIO’30. Luc te Braake is nieuw binnen DIO’30 en Luc van Hoeve heeft eerder al in de jeugd van DIO’30 gespeeld. Uiteraard zijn wij blij met de komst van beide, zowel Luc als Luc hebben aangegeven toe te zijn aan een nieuwe uitdaging.

 

Luc en Luc succes bij onze mooie vereniging,

Ted Verberne naar DIO’30

Ted Verberne komt over van DFS, voor DFS heeft Ted de gehele jeugdopleiding genoten bij BVO N.E.C. Ted zal de strijd aan moeten gaan met onze keepers Luc en Gijs om uit te maken wie 1e doelman zal gaan worden komend seizoen.

Wij zijn verheugd met de komst van Ted, Ted veel succes en plezier bij onze vereniging DIO’30.

Lars van Mil en Julian de Bie terug op oude nest

Lars van Mil en Julian de Bie speelde afgelopen seizoen bij Beuningse Boys en zullen komend seizoen weer uit komen voor de selectie van DIO’30. Beide spelers hebben eerder aangegeven te willen kijken in een andere keuken om ook ervaring op te doen, zowel Julian als Lars hebben aangegeven graag terug te willen naar DIO’30.
Uiteraard zijn wij blij met de terugkomst van beide.

Lars en Julian succes,

Jesse Akkers terug bij DIO’30

In het verleden heeft Jesse al in de jeugd van DIO’30 gespeeld, hierna heeft Jesse ervoor gekozen elders ervaring op te doen. Jesse zal komend seizoen onze selectie komen versterken.
Wij kijken uit naar de komst van Jesse en wensen Jesse veel succes en plezier toe.

Arthur van den Eeckhout terug naar DIO’30

Verheugd kunnen wij melden dat Arthur ervoor gekozen heeft om terug te keren naar DIO’30. 2 seizoenen geleden verruilde Arthur (als topscoorder) DIO’30 in voor Alverna. Arthur wilde op een hoger niveau de uitdaging zoeken.
Gezien de resultaten bij Alverna kunnen we concluderen dat Arthur daar 2 mooie seizoen heeft gedraaid en wij als DIO’30 verheugd zijn dat Arthur onze selectie weer komt versterken.

DIO’30 haalt hiermee wederom een eigen speler terug.


Namens Technische Commissie DIO’30

(foto’s gemaakt door Van den Hurk Foto)