Update DIO’30 kijkt verder
Publicatie datum: 23/02/2019

DIO’30 kijkt verder richting seizoen 2019-2020.

 

DIO’30 is zeer tevreden dat een groot aantal spelers uit eigen gelederen en diegenen die  al enkele jaren bij de club spelen, ondanks reeds ontvangen aanbiedingen van diverse andere verenigingen, besloten hebben om ook volgend jaar op Sportpark De Gelenberg te spelen en uit te komen voor DIO’30, de club van Maas en Waal.

 

Omdat deze periode voor vele spelers een nerveuse tijd is,  wil de staf van de selectie zondag 1 snel duidelijkheid geven en de selectie voor komend seizoen in kaart brengen. “De gesprekken met de selectie verlopen voorspoedig en hierdoor ontstaat er binnen het team snel rust en richt de focus zich op de competitie”: aldus trainer Jord Roos.

 

De combinatie van ambitieus, sfeer tussen spelers onderling maar ook binnen de vereniging, hoog niveau trainen en vooral spelen bij “hun” eigen club heeft voor vele de doorslag gegeven. Hier zijn we als club, mede door en met de nieuwe ingeslagen weg,  bijzonder trots op. Als bestuur van de club hopen we dat ook de laatste Drutense jongens kiezen voor onze club en verder kijken wat we als club allemaal faciliteren i.p.v. korte termijn visie en hierdoor jaarlijks weer van club te wisselen. “Het gras bij de buurman is niet altijd groener” aldus Hans Berendsen en Wilfred Schoonderbeek.

 

Tot vandaag hebben onderstaande spelers ons hun jawoord gegeven om ook volgend seizoen deel uit te maken van selectie DIO’30 ZO1:

Dennis Amati, Frenky Ariens, Joram Pijl, Willem Vos, Paul Frenken, Nils Goertz, Luc Verhoeven, Dani Bloemberg, Nick Schierboom, Bryan Croonen en Thijs Leenders.

 

Juul Janssen en Stijn Lowiessen hebben besloten na dit seizoen te stoppen met prestatief voetbal. Zij gaan zich beide binnen de club op een andere wijze verder inzetten voor DIO’30.

 

Tom Boerboom heeft besloten om komend seizoen zijn schoolopleiding in Tilburg voorrang te geven en het sportieve gedeelte even wat los te laten. Wij hopen dat Tom zich binnen de club op een andere wijze verder gaat inzetten voor DIO’30.

 

De komende periode worden de laatste gesprekken afgerond en kan de focus weer draaien om het voetbal op de groene mat, te beginnen met de uitwedstrijd tegen SV Brakkenstein.

 

We houden jullie op de hoogte!

 

Bestuur DIO’30