VideoGuard sponsort DIO’30 met speler-volgsysteem
Publicatie datum: 17/09/2023

De komende drie jaar kan DIO’30 gebruikmaken van een speler-volgsysteem. DIO’30-1 teammanager Richard Nass is directeur/eigenaar van VideoGuard en sponsort onze club met dit fantastische analyse-systeem.  

Om een goede en moderne trainer te zijn die het team en spelers naar een volgend niveau wil krijgen, is een speler-volgsysteem onmisbaar. Het doel van zo’n systeem is spelers, trainer-coaches en de speelwijze van het team te ontwikkelen en nog beter te maken. DIO’30 kan met het systeem wedstrijden en trainingen vastleggen, coderen, analyseren en visualiseren.

Met het systeem maakt DIO’30 een grote stap in de jeugdopleiding, maar ook bij de selecties. “Dit analyse-systeem is een draagbare camera, waarmee je wedstrijden kunnen analyseren,” zo vertelt Richard Nass enthousiast. “We kunnen hiermee onze trainers en spelers beter coachen en analyseren. Hierdoor gaan we gerichter trainen op de sterke kwaliteiten en verbeterpunten van elke speler.”

Beveiliging

Ook zorgt VideoGuard de komende jaren voor de beveiliging van ons sportpark, door het camerasysteem te updaten en beheren. Er worden drie camera’s met software toegevoegd aan het bestaande veiligheidssysteem, waardoor we onze objecten nog beter kunnen bewaken.

VideoGuard tevens jeugdsponsor

Vanaf dit seizoen zie je VideoGuard terug op de nieuwe voetbalbroekjes van de jeugdspelers van DIO’30 en op reclameborden langs het veld. DIO’30 is blij met dit prachtige systeem en de sponsoring. Meer weten of de mogelijkheden met VideoGuard kijk dan eens op www.videoguard.nl

Ondertekening sponsorovereenkomst VideoGuard en DIO’30