Voetbaldag 10 juni 2019
Publicatie datum: 21/05/2019

Voetbaldag 10 juni 2019 

DIO’30 is de grootste voetbalclub van Maas en Waal met een grote jeugdafdeling die op een hoog niveau speelt, en waar daardoor iedereen op zijn eigen niveau kan spelen.

 

Voetballers en voetbalsters verdienen voor elke wedstrijd de beste voorbereiding. Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging, trainen en spelen op je eigen niveau, zelf beter worden, of wil je gewoon een keer trainen met spelers van de 1ste selectie? Dan ben je bij DIO’30 op het juiste adres.

 

Voor het eerst dit jaar organiseren wij de “DIO’30 VOETBALDAG”. Een dag waar je als jeugdspeler of speelster welkom bent, van welke vereniging je lid bent maakt niet uit. Speel jij je in de kijker?

 

Wanneer:

MAANDAG 10 JUNI 2019 (2e PINKSTERDAG)

 

Inschrijven:

Iedereen (dus ook als je al lid bent van DIO’30) kan zich inschrijven middels dit inschrijfformulier  of per mail: [email protected]

 

Locatieadres:

Sportpark De Gelenberg, De Gelenberg 2, 6654 AZ Afferden

 

Begin en Eindtijd:

We gaan er een mooie en leerzame dag van maken. De begintijd is mede afhankelijk van het aantal deelnemers, maar zal zijn tussen 10.00 en 12.00 uur. De trainingsclinic duurt ongeveer 1,5 uur.

 

Bezoekers:

Uiteraard is het mogelijk om de gehele training langs de lijn bij te wonen.

 

Contact:

Wil je vooraf, tijdens of na afloop van de “DIO’30 VOETBALDAG” contact opnemen met de organisatie? Stuur een e-mail naar [email protected].

 

Voor meer informatie over onze vereniging kun je contact opnemen met onze Hoofd Jeugdopleiding via [email protected].

 

 

KOM OOK EN TOON JE SKILLS!