Voetballen bij

DIO’30 Druten

Samen scoren & overwinnen

Sporten is gezond en bovenal leuk. Met plezier leren we teams om goed samen te werken, te bewegen, sociale vaardigheden te ontwikkelen en nieuwe technieken toe te passen.

Wij hechten waarde aan een veilige voetbalclub, waar iedereen welkom is, want voor ons is iedereen gelijk. Samen leren scoren en overwinnen in een team waar je er echt bijhoort. Dat vinden wij belangrijk. Voetballen gaat om scoren, maar ook om vriendschappen en samen plezier hebben. Schrijf je vandaag nog in en kom bij het team. Nieuw in de regio en nog geen voetbalervaring? Des te leuker, want we leren iedereen graag de kneepjes van het vak en bieden iedereen een mooie plek om nieuwe mensen te ontmoeten en talent tot bloei te laten komen.

Heb je vragen, of wil je meer weten? Op onze ‘achter de schermen’ pagina is exact te zien wie je nodig hebt, voor welke vragen. Ben je een ouder, verzorger, of deelnemer en heb je interesse om je in te zetten voor de voetbalclub. Dat kan ook bij ons, bijvoorbeeld als coach, of trainer, of wellicht heb je horeca-ervaring en kun je deze inzetten in onze kantine. Of wat dacht je van social media expert? Meld je aan via ‘deze link’ en we nemen direct contact met je op.We hebben de meest uiteenlopende functies, dus vertel ons wat je leuk vindt en dan denken we mee.

Een veilige voetbalclub

Respect, sportiviteit en veiligheid vinden wij noodzakelijke waarden. Om de veiligheid binnen de voetbalclub daarom te waarborgen zijn we in 2016 het project ‘Vertrouwenspersonen’ gestart. Dit houdt in dat iedere betrokkene van DIO’30 Druten naar een gecertificeerd vertrouwenspersoon kan gaan, wanneer er sprake is van integriteitsproblematiek. Als voetbalclub en bestuur zijn we er trots op dat we hier constant bovenop zitten en aandacht aan besteden.Wij vinden dat dit in deze tijd niet mag en kan ontbreken. Onze vertrouwenspersonen staan op de ‘over ons’ pagina, met contactgegevens. Het is mogelijk om contact hiermee op te nemen, wanneer er sprake is van integriteitsproblemen.

Activiteiten

Samen voetballen, samen scoren en af en toe samen activiteiten doen. Voor alle leeftijden hebben we daarom activiteiten gepland. Bijvoorbeeld een middag met voetbalspellen en feestavonden ter afsluiting met vrienden of vriendinnen. Zo ontmoet je altijd weer nieuwe mensen en zien we constant weer mooie vriendschappen ontstaan. Ook successen mogen gevierd worden, dus onze voetbalkantine is altijd open, tijdens openingstijden. Voor een drankje in onze kantine ben je daarom altijd welkom.

Check onze social media en blijf up to date van de meest recente activiteiten.