Voetbalschool

DIO’30 Druten

Welkom bij Train your skills, de voetbalschool van DIO’30

Train your skills is voor alle jongens en meiden van 8 tot en met 15 jaar uit Maas en Waal en omstreken die hun voetbalvaardigheden verder willen ontwikkelen.

TRAIN YOUR SKILLS

Bij Train your skills wordt getraind met het oog op de doorlopende leerlijn van DIO’30 onder leiding van trainer Kay van Koolwijk. In groepjes van maximaal 5 deelnemers óf tijdens 1 op 1-trainingen wordt wekelijks intensief geoefend naast de reguliere voetbaltrainingen.

VERBETEREN

De deelnemers van Train your skills worden ingedeeld op leeftijd en niveau om de trainingen voor iedereen uitdagend te laten zijn. De trainingen maken de jeugdspelers technisch, tactisch en fysiek beter, maar er wordt ook gewerkt aan het mentale en sociale aspect van het voetballen. Hierdoor krijgen ze nog meer plezier in het voetbal. Voetbalschool Train your skills is een veilige en plezierige omgeving waar kinderen zich volop kunnen ontwikkelen.

KAY VAN KOOLWIJK

De trainer/coördinator van Train your skills is Kay van Koolwijk. Kay voetbalt al vanaf de Ukken bij DIO’30 en speelt sinds seizoen ‘22/’23 ook wekelijks in het eerste elftal van DIO’30. Deze trainer weet dus wel wat voetballen is! Kay heeft het diploma VC2 KNVB behaald en traint daarnaast de JO15. 
Je kunt contact opnemen met Kay via [email protected]

ONTWIKKELING

Niet iedereen kan prof worden, dat weten we wel. Maar bij Train your skills stimuleren en begeleiden we elke deelnemer wél naar zijn/haar eigen topniveau. Door te trainen in kleine groepen en veel te differentiëren dagen wij iedere deelnemer uit zich verder te ontwikkelen op voetbalgebied. Tijdens de trainingen zorgt Kay ervoor dat iedereen zich prettig voelt. ‘Foutjes’ maken is geen probleem en Kay benadrukt voornamelijk dat wat goed gaat.

WAT TRAINEN WE

Bij Train your skills gaan we veel (bal)handelingen verbeteren, we maken de oefenstof steeds moeilijker en we gaan veel samen spelen. Kay richt zich erop dat de deelnemers graag zelf beter willen worden en zorgt voor heel veel beleving en plezier! We trainen met passie om het maximale uit jezelf te halen, vertrouwen in jezelf om je voetbaltaak succesvol uit te kunnen voeren en discipline om je (ultieme) droom te bereiken.

VOOR IEDEREEN

De voetbalschool is er voor iedereen, ongeacht of je lid bent van DIO’30, je bij een andere club speelt of je niveau. Train your skills creert extra voetbalmomenten, biedt specifieke trainingen aan én biedt talent de kans om kennis te maken met DIO’30.

Leden van onze vereniging: zij betalen €30,- voor een strippenkaart van 6 trainingen (45 minuten per training). Individuele training: €20,- per training (45 minuten).

Niet-leden van onze vereniging: zij betalen €90,- voor een strippenkaart van 6 trainingen (45 minuten per training). Individuele training: €25,- per training (45 minuten).

Leden van DIO’30 betalen via de automatische contributiebetaling. Niet-leden moeten van tevoren betalen via bankrekeningnummer NL36 RABO 01127 09915.

AANMELDEN

Aanmelden voor Train your skills kan hier!

LESWEKEN

Iedere 6 weken starten de trainingen. Je volgt dan 6 lessen. Daarna kun je weer inschrijven voor een volgend blok van 6 weken. Inhalen van een gemiste les kan in dezelfde lesweek of in overleg met Kay. Halverwege een blok instromen is mogelijk in overleg met Kay. De lesweken zijn als volgt:

BLOK 3
Week 35 tot en met week 40

BLOK 4
Deze datum volgt z.s.m.

Zomertrainingen

De voetbalschool organiseert de eerste drie weken van juli op dinsdag, woensdag en donderdag zomertrainingen tussen 9 tot 12 uur. Je kunt zo vaak meedoen als je wil. Tijdens de zomertrainingen gaan we ook vol aan de bak met techniek, snelheid en tactiek. De trainingen duren 45 minuten.

De kosten zijn €20 voor een 1-op-1 training en €5 voor groepstraining.

Zin om mee te doen? Schrijf je dan in!