Week van de Scheidsrechter
Publicatie datum: 17/09/2021

De Week van de Scheidsrechter is een sportbreed initiatief waarbij het uitspreken van waardering voor de arbiter centraal staat. En dat bedankje is dit jaar belangrijker dan ooit!

Want na een zwaar corona-jaar kunnen we natuurlijk niet meer dan blij zijn dat er ook dit seizoen weer vele tienduizenden scheidsrechters voor ons klaar staan. Helaas loopt dat aantal wel snel terug. Dat teruglopende aantal is natuurlijk ook een reden om extra zuinig te zijn op de scheidsrechters die nog actief zijn. Doe dus mee en bedank jouw scheidsrechters! De Week van de Scheidsrechter is dit jaar van 25 september tot en met 3 oktober 2021.

Op vrijdag 24 september organiseert DIO’30 als aftrap van de Week van de Scheidsrechter een bijeenkomst over arbitrage. De avond start om 19.00 uur in de kantine, waarbij de volgende onderwerpen aan bod komen:

  • aanpassingen spelregels seizoen 2021/2022
  • hoe vervul je de rol van scheidsrechter/assistent-scheidsrechter

Om 20.30 uur sluiten we de bijeenkomst weer af. Ben je geïnteresseerd om te komen? Meld je dan aan via een mailtje naar [email protected]

Headset-clinic winnen?

In de Week van de Scheidsrechter gaan zes toparbiters op pad om zes verenigingsscheidsrechters live tijdens een wedstrijd te coachen door middel van een headset. Een hele mooie én bruikbare ervaring! Wil jij kans maken op een headset-clinic met aansluitend een Meet & Greet? Meld je dan nu aan via [email protected]. Aanmelden kan tot en met maandag 20 september 2021. Meer informatie vind je hier.