Wilfred Schoonderbeek vertrekt na 4 jaar bij DIO’30
Publicatie datum: 23/01/2020

Wilfred Schoonderbeek vertrekt na 4 jaar bij DIO’30

Onze assistent-trainer van het eerste en hoofd jeugdopleiding Wilfred Schoonderbeek heeft besloten na 4 jaar DIO’30 vanaf volgend seizoen een nieuwe uitdaging te gaan zoeken. Wilfred is dit jaar als adviseur Voetbal en Opleiding werkzaam bij DIO’30. DIO’30 betreurt het besluit, maar heeft begrip voor zijn keuze.

In 2016 begon Wilfred als hoofd jeugdopleiding en trainer van het 2e elftal. Het tweede promoveerde dat jaar direct naar de hoofdklasse. Als assistent trainer van het eerste wist hij met DIO’30 afgelopen seizoen voor het eerst sinds lange tijd weer te promoveren naar de 2e klasse.

Vanaf 2017 is Wilfred ook verantwoordelijk voor de jeugdopleiding. Zo is er structuur aangebracht en zijn verschillende voortvarende projecten opgepakt. Belangrijkste is het gecertificeerd krijgen van onze jeugdopleiding als Lokale Jeugdopleiding KNVB. Dit gaat naar verwachting uiterlijk in mei 2020 plaatsvinden.

Wilfred vervult uiteraard tot juni nog al zijn taken voor DIO’30.

DIO’30 gaat op zoek naar een nieuwe hoofd jeugdopleiding, waarmee binnen de jeugd weer een nieuwe stap vooruit gemaakt kan worden.