Wim Beekhuyzen overleden
Publicatie datum: 24/03/2020

Wim Beekhuyzen overleden

 

Op 21 maart 2020 bereikte ons het intens droevige bericht dat ons gewaardeerde DIO’30-lid

Wim Beekhuyzen is overleden. Wim was eerder die week gevallen en had zwaar letsel opgelopen. Hiervan is hij helaas niet hersteld.

 

Wim was al ruim 25 jaar lid van onze vereniging en ontving daarvoor 4 jaar geleden ook zijn jubileumspeld.  Hij was tot 2013 actief als voetballer van het vriendenteam DIO 8, waar zijn traptechniek hem regelmatig doelpunten uit vrije trappen en hoekschoppen opleverden. Hij wilde ze dan ook graag allemaal nemen!

 

In het verleden heeft Wim zich jarenlang ingezet als bestuurder en voorzitter van ons jeugdbestuur. Wim stond bekend om zijn kundige en positief kritische wijze van besturen.

 

Wim was tot de laatste wedstrijd ook enthousiast supporter van ons “Urste”. Het belangrijkste op deze wedstrijddagen waren echter toch wel het biertje en de discussie met zijn maten tot ver na de wedstrijd.

 

We nemen afscheid van een betrokken DIO’30-man.  Een leegte blijft achter.

Wim is 68 jaar geworden.

 

Mededeling vanuit de familie,  

We nemen donderdag 26 maart in besloten kring afscheid van Wim. Door de omstandigheden is het helaas niet mogelijk om dit samen met u te doen.

Na de besloten dienst maken wij samen met Wim nog een laatste rit door de Stationsstraat alwaar u rond 11.45 – 12.00 uur een laatste groet kunt brengen.