Zeer geslaagde Voetbaldag
Publicatie datum: 13/05/2024

Op woensdag 8 mei was de eerste Voetbaldag van Voetbalschool DIO’30 Train Your Skills. Mooi weer, muziek én 63 vrolijke kinderen die stonden popelen om te beginnen.

Met verschillende spellen in circuitvorm, een toernooi én een penaltybokaal op het programma, kon de Voetbaldag beginnen!

In totaal werden er acht spellen gespeeld. Om 11:00 uur gingen de dag van start en de kinderen hadden er al meteen plezier in. Er werd om het hardst gestreden en iedereen liet zijn of haar beste voetbalskills zien. Na vier spellen waren de kids toe aan een welverdiende lunchpauze!

Ze kregen natuurlijk ranja, een appel en het broodtrommeltje was snel leeg! Toen de pauze erop zat gingen ze weer door voor de vier volgende spellen. Ook deze werden met veel plezier gespeeld en na een korte pauze was het tijd voor het toernooi!

Toernooi

Het was een fanatiek toernooi, want er stonden prijzen op het spel! Met gefocuste gezichten en 100% inzet werd er gespeeld. In wedstrijdjes van 15 minuten was het enorm spannend, zowel bij de jonkies als de oudere kids!

Penaltybokaal

Toen het toernooi erop zat gingen we over naar de penaltybokaal! Tegen de goed keepende Sep Koppers en Sep Jacobs mochten alle spelers penalty’s nemen. De groep was opgedeeld in verschillende leeftijden. Het was enorm spannend, maar uiteindelijk waren er twee winnaars en toevallig waren het twee broers! Guus en Sjors van Tintelen gingen er allebei met de winst vandoor!

Prijsuitreiking

De twee winnende teams van het toernooi kregen een medaille en de twee winnaars van de penaltybokaal gingen er met een beker vandoor. Als traktatie kreeg iedereen nog een lekker ijsje en daarna zat de eerste Voetbaldag erop. Een super geslaagde dag en zeker voor herhaling vatbaar! Houd de social media van DIO’30 en Train Your Skills in de gaten, want het zou zó maar eens kunnen dat er in de herfstvakantie weer een dag georganiseerd wordt!

Klik op PLAY voor de aftermovie van de Voetbaldag