Keepersaction komt naar Druten
Publicatie datum: 04/06/2020
*** Breaking News ***

Keepersaction komt naar Druten

Verheugd kunnen wij jullie mededelen dat wij een samenwerkingsovereenkomst hebben gesloten met Keepersaction. Keepersaction komt op zondagochtend de keepers uit Druten en omstreken keeperstraining geven, zowel voor jongens als meisjes. Daarnaast zal Keepersaction ook de rol op zich nemen om eigen keeperstrainers van DIO’30 te gaan opleiden.  Gijs Lamers, Jesse Nass, Luc Geijsen en Paul van Hees zullen dan ook komend seizoen hier onder deel van uit maken.

De missie van keepersaction is: Jongens en meisjes enthousiasmeren om met plezier te keepen. Keepersaction wil de leukste keepersopleiding van Nederland zijn. Met een perfect oog voor de behoefte van het individu. Waarbij we zoveel mogelijk jongens en meisjes de kans willen bieden om met ons mee te doen.Dit sluit aan bij de wensen van DIO’30 aldus Hans Jurgen van de Kamp, bestuurslid technische zaken.

Wij realiseren ons terdege dat plezier en zelfvertrouwen cruciale succesfactoren zijn in de sport. Wij zijn richting onze keepers optimistisch. Geven onze keepers complimenten (eerlijk en concreet). Denken goed na over hoe wij opbouwende kritiek brengen. Leggen het accent op inspanning. Zelf beter worden en vooruitgang (en daarvan genieten) en wij moedigen onze keepers aan. Door dit alles ontstaat een positieve sfeer waarin jeugdige keepers zich prettig en veilig voelen en zich goed kunnen ontwikkelen.

Wie is keepersaction – Puur Hollandse keepersopleiding

We horen vaak dat er veel behoefte bestaat in het goed en vooral vriendelijk opleiden van keepers en keepsters. Voor jeugdkeepers wordt er in het algemeen nog steeds weinig of zelfs helemaal niet de juiste aandacht besteed aan een keeperstraining. Dit gegeven heeft ons destijds doen besluiten om samen, mede na aansporing van bekende trainers uit het betaald voetbal, onze ervaring en kennis te gaan delen en te starten met een laagdrempelige, vriendelijke en erg leerzame keepersopleiding. De jarenlange ervaring als keeper en/of keeperstrainer in de jeugdopleiding van Ajax, Vitesse en FC Utrecht en in de top van het amateurvoetbal komt ons hierbij goed van pas. Mede hierdoor garanderen wij jullie bij Keepersaction een fantastische keepersopleiding. Wij worden hierbij dagelijks ondersteund door Hetty Lucke, die alle administratieve taken verzorgd en onze PR en verkooplijn leidt.

DANNY LUCKE (rechts op de foto zittend)
Ervaring als keeper: AFC Ajax – Vitesse Arnhem – FC Den Bosch – R.K.H.V.V. – vv Bennekom – De Treffers
Ervaring als keeperstrainer: G.V.V.V (2e divisie) – Hercules (Topklasse zondag Senioren) – FC. Utrecht onderbouw – FC. Utrecht (vrouwen 1) – R.K.H.V.V.

JAN LUCKE (links op de foto zittend)
Ervaring als keeperstrainer: FC Lienden (2e divisie), FC Utrecht, Keeperscoördinator VV Bennekom, DTS ’35 , SC Bemmel, Arnhemse Boys, Vitesse 1892 Arnhem (Geselecteerde jeugdkeepers), Zuid Arnhem (Selectie & jeugdkeepers), Hoofd Keeperstrainer Dukes sports (Privat high schools in Engeland)

Ga naar https://www.keepersaction.nl/keepersschool/keepersschool-Druten voor meer informatie over de nieuwe keepersschool.

De keeperschool is niet alleen bedoeld voor keepers van DIO’30 nee juist niet. Keepersaction maakt alleen gebruik van de faciliteiten van DIO’30. Iedereen uit de regio in Maas en Waal en/of omstreken kan zich hiervoor aanmelden. Ook oud keepers die een opleiding willen volgen kunnen zich melden. Met deze opleiding kun je dan zelf je eigen keepers weer trainen bij jou club.

Namens DIO’30 zijn wij verheugd dat wij een dergelijke organisatie als Keepersaction naar Druten hebben kunnen halen. Wij zien dit dan ook als een stap naar samenwerken met omliggende verenigingen.

Namens Technische Commissie DIO’30.

(Foto’s gemaakt door van den Hurk Foto)