Partners &

sponsoren

Samen staan we sterker

DIO’30 is niet voor niets de grootste voetbalvereniging van regio Maas & Waal. We werken namelijk samen, want samen sta je sterker en samen vorm je de sleutel tot succes. Dat is onze visie. We komen verder door met onze sponsoren en partners samen te werken en het beste uit elkaar te halen. Hierbij kun je denken aan gezamenlijke activiteiten, advertentiemogelijkheden, kennisdeling, of andere samenwerkingsmogelijkheden. Een sterk gezicht, met elkaar in en voor de regio.

Mission statement DIO’30

Het is onze missie om samen te voetballen en deze passie te delen. Op het veld, achter de schermen, of aan de zijlijn. En dat doen we met een glimlach, want we staan naast elkaar en dat maakt ons sterk. Met respect voor ieders individuele ontwikkeling en met de steun van onze partners en sponsoren in de regio Maas & Waal en omgeving, is DIO’30 een plek waar je thuiskomt, waar nieuwe vriendschappen ontstaan en talent tot bloei komt.

Visie DIO’30

Succes is een ervaring, een beleving die je hebt wanneer je iets doet wat je eerder niet kon. Een gezamenlijke overwinning, of een nieuw inzicht. Voetballen gaat daarom niet alleen om winnen, of verliezen. Het gaat vooral om overwinnen en om vriendschap, veerkracht en om teamvorming, met de juiste talenten, op de juiste plek. Het gaat over leren vallen en opstaan en samen ervoor gaan, ook al is het soms moeilijk.

DIO’30 is een club waar je jezelf kunt zijn en je de voetbalpassie kunt delen. Dat geldt voor jong, oud, man, vrouw, van iedere achtergrond. We staan naast elkaar, spreken elkaar aan als dat nodig is en vormen een gezamenlijke, sterke kern, waar je trots op bent en bij wil horen. We weten wat succes, winnen en overwinnen betekent. Dit behalen we samen en vieren we ook samen, want samen is het leuker en zijn we groter en sterker. Een plek waar je thuiskomt en waar voor iedereen ruimte is om tot bloei te komen. Op het veld, achter de schermen, of aan de zijlijn. Samen vormen we de schakel tot succes.

Kernwaarden

Samen zijn we sterk en maken we een veilige, nette voetbalclub waar je je thuis voelt.
Kom meer te weten over onze missie en visie en de waardes die wij nastreven.

Sportief

Soms win je en soms verlies je, maar hoe dan ook overwin je. Want als het tegenzit sta je op en schop je het verder dan je verwacht. Wij staan voor veerkracht, voor doelen halen, prestaties leveren, verbeteren, winnen, overwinnen en dat geldt voor iedereen, van elk niveau, van elke afkomst en leeftijd. We dagen je uit en dat doen we met respect voor elkaar en dat voel je in de club. We schudden elkaar de hand, sluiten met zijn allen af, want samen uit, samen thuis. We leren van elkaar, gaan nieuwe vriendschappen aan en delen één gemeenschappelijke passie; voetbal

Saamhorig

We zijn positief en optimistisch. Samen scoren, daar gaan we voor. Sporten is vooral jezelf zijn, met een glimlach op je gezicht. Gelijkwaardig, want iedereen telt mee en doet mee. Wij maken de club samen en dat betekent dat je samen zorgdraagt voor een nette, respectvolle en veilige voetbalclub. We spreken elkaar daarop aan en we luisteren naar nieuwe ideeën. Sportief, eerlijk en open. We waarderen elkaar en geven elkaar complimenten, zodat we kunnen groeien als individu en als team. Samen maken we een club waar je bij wilt horen.

Sterk

Wij maken ons hard voor een solide en goed georganiseerde, gestroomlijnde club, met duidelijke regels en afspraken. Een club en een team waar we van op aan kunnen. We zijn trots op de veiligheid en stabiliteit van onze club. We spannen ons daarvoor blijvend in en dat zorgt dat we ook op zijn tijd kunnen ontspannen. We omarmen elk talent, want met de juiste kracht, op de juiste plek zijn we sterk.