Transfernieuws (31 mei 2022)
Publicatie datum: 31/05/2022

Voor komend seizoen zijn wij blij te kunnen melden dat Giovanni Leidelmeyer, Dries Belaraj (beide Leones), Francis Nijhof (RKTVC) en keeper Jaap Omvlee naar DIO’30 komen. Daarnaast maakt Tobias Vonk vanuit de 19-1 de overstap naar ons eerste elftal.

Vanuit de huidige selectie stoppen Paul Frenken en Willem Vos (lager elftal) en vertrekken Ted Verberne (Union), Bryan Croonen (Victoria’25) en Jeff van Hoeve (onbekend nog).

Giovanni Leidelmeyer

Giovanni is geen onbekende voor DIO’30 en wij zijn dan ook blij te kunnen melden dat hij terugkomt op het oude nest. Als aanvaller heeft Gio al zijn sporen verdiend en graag wil Gio met DIO’30 volgende stappen maken.

Dries Belaraj

Dries is een verdedigende middenvelder en kan daarnaast ook in de laatste linie uit de voeten. Daarnaast woont Dries in Boven-Leeuwen en past dit prima in de visie van DIO’30, gelet op het feit dat Paul Frenken en Willem Vos stoppen.

Jaap Omvlee

Jaap is in Puiflijk komen wonen en heeft de nodige keeperservaring. Met het vertrek van Ted Verberne zijn wij blij dat Jaap de stap naar DIO’30 maakt. Jaap zal de concurrentie aan moeten gaan met Gijs Lamers en Nick Degen.

Tobias Vonk

Tobias komt over vanuit DIO’30 19-1 en heeft dit seizoen al geregeld zijn opwachting in ons eerste elftal gemaakt, het is dat er een blessure tussen kwam anders was Tobias al eerder overgeheveld naar ons eerste elftal.

Francis Nijhof

Francis is een ervaren speler, die op meerdere posities uit de voeten kan. Doordat zijn vriendin in Deest woont heeft Francis zich aangemeld bij DIO’30.

Selectie krijgt vorm

De selectie van DIO’30 krijgt hiermee aardig vorm voor volgend seizoen. Daarnaast zullen er nog spelers toegevoegd worden aan het tweede elftal en/of worden een seizoen doorgeschoven. Verder zijn we nog in gesprek met Joram Pijl, Joram twijfelt of hij bij vrienden in een lager elftal gaat spelen of dat hij nog een jaar doorgaat bij ons eerste elftal.

Vooral bij de 2e selectie zijn wij blij dat de groep grotendeels aanblijft. Gijs Meeuwsen kiest na dit seizoen voor een avontuur bij Victoria’25. Een compliment gaat uit naar ons 2e elftal, mede gelet op de vele blessures dit seizoen bij ons eerste elftal werd het tweede toch een beetje het kind van de rekening. Toch hebben zij het met de begeleiding voor elkaar gekregen om er wekelijks weer te staan!

Dinsdag 21 juni zal de kennismaking en 1e training zijn voor de nieuwe selectie. De nieuwe selectie (aangevuld met de spelers die stoppen of DIO’30 verlaten) zal 6 juli ook aantreden tegen BVO N.E.C.
Voorafgaand aan deze wedstrijd zal er 3 keer getraind worden door de nieuwe selectie met trainers Stefan Muller, Rick Boera Soba en Anthony van Elk. Daarnaast is de technische commissie nog in gesprek met een assistent-trainer voor ons eerste elftal en we hopen dit komende week af te ronden.

Voorlopige selectie DIO’30 seizoen 2022-2023

Hermans, Dave

Eeckhout, Arthur van den

Lith, Freek van

Verhoeven, Milan

Meeldijk, Stan

Berens, Jean Paul

Ariens, Sam

Pijl, Joram

Mill, Lars van

Kaaks, Jesper

Verhoeven, Luc

Bloemberg, Dani

Bie, Julian de

van Lith, Twan

Lopulalan, Diello

Barten, Coen

Leenders, Thijs

Schierboom, Nick

Lamers, Gijs (K)

Doorn, Tijmen van

Awad, Fahim

Bie, Tijn

Hoeve, Luc van

Beck, Mike

Janssen, Jens

Verwijs, Jip

Oostenbroek, Bram

Nijhof, Francis

Degen, Nick (K)

Leidelmeyer, Giovanni

Omvlee, Jaap (K)

Vonk, Tobias

Belaraj, Dries

Sportieve groet, Technische Commissie DIO’30