Vacature: secretaris (m/v)
Publicatie datum: 20/11/2023

DIO’30 zoekt een enthousiaste en betrokken secretaris. Als secretaris ben je onderdeel van het bestuur. Maar wat ga je dan doen?

  • De secretaris zorgt ervoor dat het secretariaat efficiënt verloopt.
  • Je notuleert de bestuursvergaderingen die 1 keer per maand plaatsvindt.
  • Verder is het verzorgen van de inkomende en uitgaande correspondentie (voornamelijk per mail) onderdeel van het takenpakket.
  • De secretaris is eindverantwoordelijk voor de ledenadministratie, samen met de vrijwilliger die de ledenadministratie-functie vervult.
  • De secretaris de contactpersoon voor de commissie Mediazaken.
  • Tot slot hoort ook het opstellen van de vergaderstukken voor de A.L.V  tot het takenpakket van de secretaris.

Functie-eisen
DIO’30 zoekt een teamplayer die goed kan samenwerken, netjes en accuraat is, communicatief vaardig is en de Nederlandse taal goed beheerst.
De tijdsinvestering voor deze leuke functie bij onze mooie club is ongeveer 4 uur per week.

Over DIO’30
DIO’30 is een toonaangevende voetbalvereniging in Maas en Waal. De vereniging is door haar gezellige uitstraling en dorpse karakter een vereniging die aantrekkingskracht heeft op de regio.  Wij zoeken naar vrijwilligers die de vereniging willen dragen en vooruit kunnen brengen naar de toekomst.

Meer weten of solliciteren?
Ben je enthousiast geworden en wil je meer weten? Maak dan een afspraak met voorzitter Hans Berendsen of één van onze andere bestuursleden of stuur een mail naar [email protected].